سه‌شنبه, 24 تير 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۰۷
در گفتگو با آنا تشریح شد؛
جزئیاتی از تشكیلات و نحوه عملكرد اداره كل نظارت و ارزیابی منطقه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس اداره نظارت و ارزیابی منطقه ۳ دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ارزیابی عملکرد سازمانی نخستین حوزه مدیریتی از معاونت نظارت و ارزیابی عملکرد بوده که اقدام به ایجاد شاخص‌هایی با عنوان «تفاهم‌نامه عملکرد سازمانی» کرده است.

رضا طاهری سنگتراشانی در حاشیه بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بندرگز در تشریح تشکیلات و چگونگی عملکرد اداره کل نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات منطقه ۳ دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: «این اداره از چهار اداره؛ نظارت و ارزیابی آموزشی، نظارت و ارزیابی  مالی، بازرسی و رسیدگی به شکایات و نظارت و ارزیابی عملکرد منطقه تشکیل شده است که با محور مدیریت حجت‌الاسلام دکتر شفیعی اداره می‌شود.»

رئیس اداره نظارت و ارزیابی منطقه ۳ دانشگاه آزاد اسلامی در تشریح وظایف این اداره گفت: «چهار جایگاه مدیریتی در معاونت نظارت و ارزیابی عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی پیش‌بینی شده که زیر نظر دکتر طوسی معاون نظارت مشغول به انجام امور مربوطه هستند. این چهار حوزه مدیریتی شامل؛ ارزیابی عملکرد سازمانی، ارزیابی عملکرد مدیریتی، ارزیابی ذی‌نفعان و ارزیابی صلاحیت‌های حرفه‌ای است.»

وی گفت: ارزیابی عملکرد سازمانی نخستین حوزه مدیریتی از این معاونت بوده که اقدام به ایجاد ۱۱۰  شاخص با ۱۰ محور به‌عنوان تفاهم‌نامه عملکرد سازمانی کرده که حاصل تلاش‌های کمیته تخصصی با محور آقای پورمرجان مدیر ارزیابی عملکرد سازمانی بوده و بر اساس این شاخص‌ها عملکرد واحدهای دانشگاهی در استان‌ها، سال ۹۸ مورد بررسی قرار گرفته و تعهد واحدها برای رشد کمی و کیفی برای سال ۹۹ پیش‌بینی شده است.»

طاهری سنگتراشانی به برنامه بازدیدهای اداره نظارت اشاره و خاطرنشان کرد: «اداره نظارت و ارزیابی و عملکرد منطقه ۳ دانشگاه آزاد اسلامی برنامه‌ریزی ۶ ماهه خود را درخصوص بازدید از واحدهای دانشگاهی سه استان گیلان، مازندران و گلستان به سازمان مرکزی ارائه داده است.»

این مسئول افزود: «در این بازدیدها، تفاهم‌نامه عملکردی، برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت و سایر عملکرد دانشگاه، رؤسا و معاونان آنان بر اساس بخشنامه، آیین‌نامه و دستورالعمل بالادستی ملاک بررسی است.»

رئیس اداره نظارت و ارزیابی عملکرد منطقه ۳ دانشگاه آزاد اسلامی یکی دیگر از وظایف مهم این اداره را استعلام انتصابات معاونان و رؤسای واحد دانشگاهی عنوان کرد و به آنا گفت: «در معیار ارزشیابی انتصابات، اداره نظارت و ارزیابی به نتایج بازدیدهای خود در حوزه‌های نظارت و ارزشیابی آموزشی، مالی، بازرسی و پاسخگویی به شکایات اداره کل هم توجه ویژه‌ای خواهد داشت.»

انتهای پیام/۴۰۶۲/