دوشنبه, 5 خرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۲/۲۱
با حضور محمدنژاد برگزار شد؛
برگزاری مراسم تكریم و معارفه معاون علمی و مدیر كل توسعه و مدیریت منابع انسانی واحد بندرگز

مراسم تکریم و معارفه معاون علمی و مدیر کل توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز با حضور سرپرست دانشگاه و معاونین و مدیران حوزه ها برگزار شد.

به گزارش  روابط عمومی واحد  بندرگز، طی احکامی جداگانه از سوی مجید محمدنژاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز، آقای احسان کریمی به عنوان معاون علمی و آقای محمود صابری به عنوان مدیر کل توسعه و مدیریت منابع انسانی واحد بندرگز منصوب شدند.

محمدنژاد در این مراسم از زحمات علیرضا همایونی معاون علمی سابق واحد و هم چنین احسان کریمی مدیر کل سابق توسعه و مدیریت منابع انسانی تشکر و قدردانی کرد .

احسان کریمی معاون جدید علمی واحد بندرگز دارای مدرک دکتری عمران و سابقه مدیر کل توسعه و مدیریت منابع انسانی، مدیر گروه رشته های فنی و مهندسی ، دبیر و رئیس کانون بسیج اساتید و مسئول راه اندازی مدارس سما واحد بندرگز را در کارنامه کاری خود دارد و محمود صابری مدیر کل جدید توسعه و مدیریت منابع انسانی واحد بندرگز نیز دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری و معاونت اداری مالی مرکز کردکوی، رئیس اداره حسابداری و رئیس اداره برنامه ریزی بودجه واحد آزادشهر، عضو تیم حسابرسی و شورای اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان، عضو شورای طرح و برنامه استان، عضو گروه ارزیابی و نظارت منطقه 10، عضو گروه تدوین برنامه راهبردی ششم استان گلستان از جمله سوابق کاری ایشان است.