دوشنبه, 5 خرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۲/۱۳
دبیر هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز منصوب شد

دبیر هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز با صدور حکمی از سوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان منصوب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرگز در حکمی از سوی حجت‌الاسلام‌ محمد ذوالفقاری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان، افشین کادری عضو هیئت‌علمی گروه فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز به مدت دو سال به ‌عنوان دبیر هم‌اندیشی استادان و نخبگان این واحد دانشگاهی منصوب شد.

در بخشی از متن این حکم آمده است: احتراماً با عنایت به مراتب تعهد، شایستگی و توانمندی‌های ارزشمند جنابعالی در امور علمی و فرهنگی، بدینوسیله از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به مدت دو سال به سمت دبیر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی آزاد اسلامی واحد بندرگز منصوب می‌شوید.

به گزارش آنا، در مراسمی با اهدای لوح از تلاش‌های علی ریاحی عضو هیئت‌ علمی کامپیوتر و دبیر سابق دفتر هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز قدردانی و حکم افشین کادری به وی اعطا شد.