جمعه, 24 آبان 1398
     ۱۳۹۸/۰۷/۱۶
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز عنوان کرد؛
ظرفیت تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز در حوزه آسیب‌شناسی اجتماعی و مهارت‌های زندگی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز گفت: «این دانشگاه ظرفیت تحقیقاتی در حوزه آسیب‌شناسی اجتماعی و مهارت‌های زندگی را دارد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرگز، ظهر امروز اعضای شورای اسلامی و دهیاری‌های شهرستان بندرگز به همراه بخشدار مرکزی از امکانات و تجهیزات دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز بازدید کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز در این بازدید به توان بالای علمی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز  اشاره کرد و گفت: «واحد بندرگز با بهره‌گیری از کادر علمی مجرب، متخصص، تجهیزات و آزمایشگاه‌های مجهز توانسته به‌عنوان بزرگترین مجتمع دانشگاهی غرب استان گلستان خدمات شایانی را به مردم منطقه ارائه دهد.»

مجید محمدنژاد، وجود مراکز علمی، آموزشی و دانشگاهی را ظرفیتی بسیار مهم در توسعه همه‌جانبه  شهرها و منطقه دانست و تصریح کرد: «ارتباط مداوم و مستمر مراکز علمی، دانشگاهی و انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری با نهادهای اجرایی در راستای همکاری‌های متقابل و برنامه‌های علمی و قابل اجرا در حوزه‌های مختلف به ویژه در موضوع آسیب‌های اجتماعی، توانمندسازی و مهارت‌های زندگی بسیار حائز اهمیت است که دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز ظرفیت تحقیقاتی در این زمینه را دارد.

وی یادآور شد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز با استفاده از توان و ظرفیت بالای علمی و تحقیقاتی خود و با حضور اعضای هیئت‌علمی کارآمد و متخصص آمادگی دارد در زمینه‌های مختلف فرهنگی، آموزشی و پژوهشی با ادارات، نهادهای فرهنگی و علمی شهرستان بندرگز و منطقه همکاری کند.»

انتهای پیام/۴۰۷۸/