سه‌شنبه, 23 مهر 1398
     ۱۳۹۸/۰۷/۰۹
رئیس اداره فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز:
دفاع مقدس از برجسته‌ترین حماسه‌های ملت ایران است

رئیس اداره فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز گفت: دفاع مقدس از برجسته‌ترین حماسه‌های ملت ایران در برابر استکبار جهانی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرگز، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدسجاد بابازاده صبح امروز در نشست بصیرتی به مناسبت هفته دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز اظهار کرد: تقارن هفته دفاع مقدس با ایام سوگواری حضرت اباعبدالله‌الحسین‌(ع) تداعی‌بخش خاطرات و ازخودگذشتگی‌های مردان و زنانی است که  جان خود را تقدیم انقلاب اسلامی کردند و صحنه‌هایی عاشورایی را در عرصه‌های مختلف به‌وجود آوردند.

وی، نامگذاری هفته پرافتخار دفاع مقدس را به‌منظور بازنگری سرمایه‌های فرهنگی، اعتقادی و نظامی دفاع مقدس لازم دانست و تصریح کرد: آنچه امروز به‌‌عنوان مدال افتخار در عرصه‌های مختلف ملی و جهانی داریم از برکت خون شهدا و دلاوری مردان باغیرتی است که در سال‌های دفاع مقدس آن را خلق کردند.

رئیس اداره فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز عنوان کرد: برای انتقال فرهنگ دفاع‌ مقدس در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی باید برنامه‌ریزی شود و  این شور، شوق و بسیج عمومی به نسل‌های آینده منتقل و تقویت شود و دانشگاه‌ها وظیفه اصلی را در این برهه از زمان‌ برعهده دارند.

بابازاده یادآور شد: دفاع مقدس از برجسته‌ترین حماسه‌های ملت ایران در برابر استکبار جهانی، حفاظت از ارزش‌های ناب و مقدس  انقلاب اسلامی و یادآور ایثارگری‌ها و از خودگذشتگی جوانان پاک میهن در هشت سال دفاع از ایران اسلامی است.

انتهای پیام/۴۰۷۸/