جمعه, 31 شهريور 1396 جستجو:           |

رو عنوان : طی مراسمی
عنوان : تجلیل از فعالان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز
 ۱۳۹۶/۰۵/۰۷

مراسم قدردانی از فعالان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس اداره فرهنگی اجتماعی واحد بندرگز گفت: «در مراسمی با همکاری کانون قرآن و عترت و ستاد اقامه نماز واحد بندرگز، از فعالان امور فرهنگی در زمینه قرآنی و نماز واحد بندرگز تجلیل به عمل آمد.»

سید سجاد بابازاده با بیان مصادیقی از راهنمایی‌های قرآن کریم برای سعادت دنیا و آخرت انسان‌ها به ویژه جوانان و چگونگی بهره گیری جوان‌ها از این سفره پرفیض به توضیح آیاتی از سوره‌های کهف و انبیا پرداخت.

بابازاده داشتن فهم و درک دقیق فرهنگی را مشخصه اصلی کسانی دانست که پرچم فرهنگی را در دانشگاه‌ها و نهادهای فرهنگی به دوش می‌کشند.

در پایان از استادان و کارکنان فعال در زمینه قرآنی و نماز؛ سیما متقی، الهام سیدعلوی، فاطمه شازده احمدی، لاله لقایی، یاسر قجر، حسن منوچهر، محمد امین بهی، روح الله ربانی و اسدالله کردی‌نژاد با اهدای جایزه و لوح تجلیل به عمل آمد.