دوشنبه, 28 مرداد 1398
عنوان : معاون دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز:
زير عنوان : دانشگاه آزاد اسلامی زمینه تحصیل دانشجویان شاهد را تسهیل کرده است
 ۱۳۹۸/۰۴/۲۴

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی زمینه تحصیل دانشجویان شاهد و ایثارگر را تسهیل کرده است و حمایت از این دانشجویان باعث تقویت بهتر آنان می‌شود.

مجتبی احمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بندرگز درباره تحصیل دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز اظهار کرد: بیش از ۱۸۰ دانشجوی شاهد و ایثارگر در مقاطع مختلف تحصیلی کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز تحصیل می‌کنند.

وی رضایتمندی دانشجویان را با راهکارهای مناسب و تسهیل در خدمات ارائه‌شده از وظایف اصلی دانشگاه عنوان کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی زمینه تحصیل دانشجویان شاهد و ایثارگر را تسهیل کرده است و حمایت از این دانشجویان باعث تقویت بهتر آنان می‌شود و به‌تبع برنامه‌های حمایتی از این دانشجویان باید از سوی ستاد شاهد دانشگاه برنامه‌ریزی و اجرایی شود.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز با تأکید بر توانمندسازی دانشجویان شاهد و ایثارگر خاطرنشان کرد: ستادهای شاهد در واحدهای دانشگاهی ارتباط مستقیم با دانشجویان شاهد و ایثارگر دارد.

احمدی افزود: با تقویت ستاد‌های شاهد باید به تربیت، تحصیل، رشد و تعالی دانشجویان شاهد و ایثارگر کمک کرده و فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاه‌ها را بیش‌ازپیش ترویج کنیم و با برگزاری کلاس‌های تقویتی، تشکیل هسته‌های علمی و هدایت تحصیلی آنان، زمینه توانمندسازی و تقویت بنیه علمی دانشجویان را فراهم کنیم.

وی افزود: دانشجویان شاهد و ایثارگر شامل همسر و فرزندان شهدا، جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر و همسر و فرزندان، آزادگان و همسر و فرزندان آنان را شامل می‌شود.