سه‌شنبه, 4 تير 1398
عنوان : كریمی به آنا خبر داد:
زير عنوان : کشت گیاهان دارویی در ۵ هکتار از مزارع دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز
 ۱۳۹۸/۰۳/۲۰

مدیر کل توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز گفت: پنج هکتار از زمین‌های تحقیقاتی کشاورزی این دانشگاه زیر کشت گیاهان دارویی رفت.

احسان کریمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بندرگز اظهار کرد: با امضای قرارداد همکاری با شرکت کشت پیمان نصر گلستان در پنج هکتار از مزارع حاصلخیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز، گیاهان نعناع فلفلی و اسطوخودوس و چند نوع دیگر از گیاهان دارویی کشت شد.

وی تصریح کرد: کشت گیاهان دارویی یکی از راهکارهای مناسب برای رهایی از بحران  کم‌آبی در کشور بوده که جایگزین محصولات  پرآب در استان‌ها شده است.

مدیر کل توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز کاشت گیاهان دارویی در مزارع تحقیقاتی این دانشگاه را یکی از راهکارهای کاهش اتکا به شهریه عنوان کرد و گفت: دانشگاه‌ها باید بیش از پیش به سمت پروژه‌های علمی، تحقیقاتی و اقتصادی گرایش پیدا کنند تا هم سبب درآمدزایی و هم سبب کاهش اتکا به شهریه شوند.

انتهای پیام/۴۰۶