يکشنبه, 1 ارديبهشت 1398
عنوان : عجم‌نوروزی مطرح كرد:
زير عنوان : تداوم امدادرسانی به مناطق سیل‌زده تا رفع آلام مردم
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۶

رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان گفت: تداوم کمک‌ها به سیل‌زدگان تا پایان بحران و رفع آلام مردم ادامه خواهد داشت.
 به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرگز، حسین عجم‌نوروزی ظهر امروز در نخستین جلسه شورای تخصصی اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز اظهار کرد: خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی از لحظه وقوع سیل با همه قوا در محل حضور داشته و در امدادرسانی به سیل‌زدگان جزء نهادهای پیشتاز خدمت‌رسانی به عزیزان سیل‌زده بود.

وی افزود: همزمان با وقوع سیل در استان گلستان و سایر مناطق کشور، دانشگاه آزاد اسلامی اقدامات بسیار خوب و ارزنده‌ای در کمک‌رسانی به هم‌وطنان سیل‌زده انجام داد.

رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان، حضور نیروهای جهادی بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویان را در کنار نیروهای سپاه، ارتش، طلاب، دولتی و نیروهای مردمی در شهرهای سیل‌زده از اقدامات ارزشمند این واحد دانشگاهی عنوان کرد که کاری ماندگار برای خانواده دانشگاه آزاد اسلامی رقم خورد.

عجم‌نوروزی با تأکید بر اینکه تداوم کمک‌ها تا پایان بحران و رفع آلام مردم سیل‌زده ادامه دارد، تصریح کرد: دانشگاهیان واحدهای دانشگاهی استان گلستان یک روز حقوق خود را به سیل‌زدگان اختصاص دادند و تا آخرین لحظه در این مناطق امدادرسانی می‌کنند.

وی افزود: خانواده دانشگاه آزاد از سراسر استان و کشور کمک‌های غیرنقدی خود را به مناطق سیل‌زده ارسال کردند و نمایندگان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برای بررسی نحوه کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان در این مناطق حضور یافتند.

رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان مطرح کرد: مسئولان استانی این دانشگاه حضور مستمری بین مردم سیل‌زده داشتند و چند هزار پرس غذای گرم و سرد کنسروی از سوی واحدهای دانشگاهی این استان بین شهرهای آق‌قلا و گمیشان توزیع شد که این نشان از عزم بالای دانشگاه آزاد اسلامی برای کاهش آلام سیل‌زدگان دارد.

انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۱۲۱/