يکشنبه, 1 ارديبهشت 1398
عنوان : دكتر خدیجه اسلامی دبیر انجمن اسلامی واحد بندرگز:
زير عنوان : استادان و دانشگاهیان سراسر کشور به کمک افراد سیل‌زده بشتابند
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۱

دبیر انجمن اسلامی استادان دانشگاه آزاد بندرگز گفت: استادان و دانشگاهیان سراسر کشور برای کاهش آلام مردم سیل‌زده وارد صحنه شوند و کمک‌های خود را ارسال کنند.
خدیجه اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بندر گز اظهار کرد: استادان و دانشگاهیان سراسر کشور  هرگونه کمک‌های نقدی و غیر‌نقدی خود را برای توزیع بین مردم سیل‌زده و هموطنان گرفتار در سیل ارسال کنند.

وی از دانشگاهیان سراسر کشور خواست تا برای کاهش آلام مردم سیل‌زده کشور به یاری آنها بشتابند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با تشریح اقدامات انجمن اسلامی استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز از اختصاص یک روز حقوق به نفع سیل‌زدگان، اهدای کمک‌های نقدی و غیر‌نقدی برای تهیه اقلام مورد نیاز و مایحتاج ضروری، مشارکت برای تهیه و توزیع بیش از ۷۰۰ بسته غذای گرم و ارسال به مناطق سیل زده خبر داد.

اسلامی با قدردانی و تشکر از اقدامات خوب دانشگاه آزاد اسلامی برای کمک به مناطق سیل‌زده از استادان سراسر کشور درخواست کرد تا اقلام و وسایل مورد نیاز از قبیل حوله، پتو اقلام بهداشتی، شوینده و لباس را برای توزیع به مناطق سیل‌زده ارسال کنند.

انتهای پیام/۴۱۱۷/ن