پنج‌شنبه, 1 فروردين 1398
رو عنوان : بابازاده خبر داد:
عنوان : درخشش دانشجوی دانشگاه آزاد بندرگز در جشنواره چهلمین بهار
 ۱۳۹۷/۱۲/۲۲

رئیس اداره فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز از موفقیت دانشجوی رشته مشاوره این واحد دانشگاهی در جشنواره استانی چهلمین بهار خبر داد.

سیدسجاد بابازاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بندرگز اظهار کرد: دانشجوی رشته مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز موفق به کسب رتبه برتر جشنواره استانی چهلمین بهار دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان شد.

وی افزود: جشنواره فرهنگی هنری چهلمین بهار در موضوعات شعر، عکس، داستان کوتاه، نمایشنامه‌نویسی، نمایش خیابانی با موضوعات دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم، عفاف و حجاب، فرهنگی و تمدن ایرانی اسلامی و انقلاب اسلامی ویژه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان از سوی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان و واحد گرگان برگزار شد.

رئیس اداره فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز گفت: در این جشنواره سارا چهل امیرانی دانشجوی کارشناسی ارشد مشاوره این واحد دانشگاهی در رشته شعر در بخش دانشجویی موفق به کسب رتبه نخست جشنواره شد.

انتهای پیام/۴۰۶۲/۴۱۲۱/