سه‌شنبه, 4 تير 1398
رو عنوان : حجت‌الاسلام موسوی عنوان کرد:
عنوان : تعامل رفتاری، بهترین روش برای جذب دانشگاهیان به فعالیت‌های فرهنگی
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۲

رئیس شورای تخصصی دانشجویی- فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان، بهترین روش برای جذب دانشگاهیان به فعالیت‌های فرهنگی را تعامل رفتاری با محور دین عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرگز، حجت‌الاسلام سیدرضا موسوی صبح امروز در جلسه شورای تخصصی دانشجویی- فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز، تشکیل اتاق فکر فرهنگی را به‌عنوان یک امر مهم و ضروری در دانشگاه‌ها دانست.

وی گفت: تشکیل اتاق فکر فرهنگی و ایجاد انگیزه و پویایی در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشــجویان و به‌تبع آن، مشارکت دانشجویان، زمینه تعالی فرهنگی و کارکرد بهتر در محیط‌های فرهنگی و اجتماعی دانشــجویان را فراهم می‌سازد و نتیجه مطلوب حاصل می‌شود.

موسوی، تشویق و معرفی چهره‌های علمی فرهنگی در مناسبت‌های مختلف را برای تعالی علمی دانشگاهیان مهم ارزیابی کرد و خواستار برنامه‌ریزی مدیران فرهنگی در این زمینه شد.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، تعامل رفتاری و ترویج فرهنگ رفتارگرایانه با محور آموزه‌های دینی را از بهترین روش‌ها برای جذب دانشگاهیان به فعالیت‌های فرهنگی عنوان و اضافه کرد: با فراهم ساختن زمینه حضور حداکثری دانشگاهیان به‌ویژه نسل جوان دانشجو در محافل فرهنگی، دینی و قرآنی می‌توان در تبیین و ترویج ارزش‌های دینی گام‌های مؤثری برداشت.

به گزارش آنا، در این جلسه گزارش بازرسی معاونت دانشجویی فرهنگی، سند چشم‌انداز دانشجویی فرهنگی و گزارش اقدامات انجام‌شده در خصوص بخشنامه آراستگی بحث و تبادل‌نظر شد.

انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۱۲۱/۴۰۶۲/خ