جمعه, 3 اسفند 1397
رو عنوان : همزمان با هفته پژوهش رخ داد؛
عنوان : قدردانی از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز
 ۱۳۹۷/۱۰/۰۶

همزمان با هفته پژوهش از استادان و دانشجویان برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز در زمینه پژوهش با اهدای لوح سپاس و کارت هدیه قدردانی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرگز، صبح امروز به مناسبت هفته پژوهش در مراسمی با حضور مجید محمدنژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز و دیگر مسئولان این دانشگاه، از استادان و دانشجویان برتر پژوهشی در رشته‌های مختلف آموزشی قدردانی شد.

در بخش استادان، مهدی صفری گرایلی رشته حسابداری، معصومه باقرپور رشته علوم تربیتی، مجتبی احمدی رشته تربیت‌بدنی، محمدمهدی شمسایی رشته روانشناسی و علی صدرالهی در رشته پرستاری با اهدای لوح سپاس و کارت هدیه تجلیل شدند.

در بخش دانشجویی، مریم‌السادات حسینی، فاطمه رضانژاد، فاطمه پاکدل، طاهره مهقانی، شقایق شهریاری و سمیه سیستانی از دانشجویان رشته روانشناسی موفق به دریافت لوح سپاس و کارت هدیه شدند.

به گزارش آنا، سخنرانی محمدباقر صابری عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با موضوع «چالش‌ها و آفت‌های پژوهش» و اجرای تئاتر طنز توسط کانون ادب و هنر دانشگاه از برنامه‌های دیگر مراسم بود.

انتهای پیام/4121/4062/خ