چهارشنبه, 23 آبان 1397
رو عنوان : افتخار آفرینی دانشجوی قرآنی واحد بندرگز در مسابقات کشوری
عنوان : كسب رتبه سوم مسابقات كشوری قرائت قرآن از سوی دانشجوی واحد بندرگز
 ۱۳۹۷/۰۸/۰۳

مراسم اختتامیه بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی با معرفی برگزیدگان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ارومیه، مراسم اختتامیه مرحله کشوری بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت ویژه استادان و دانشجویان، صبح امروز دوشنبه ۳۰ مهر با حضور ۴۰۰ نفر از حافظان و قاریان برتر قرآن کریم در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد.

تعداد شرکت‌کنندگان در بخش استادان برادر در رشته قرائت به روش تحقیق متشکل از ۲۵ نفر، قرائت به روش ترتیل ۲۷ نفر، حفظ پنج جزء قرآن کریم ۶ نفر، حفظ ۱۰ جزء قرآن کریم هفت نفر، حفظ ۲۰ جزء قرآن کریم ۹ نفر و در بخش حفظ کل قرآن کریم نیز هفت نفر بود که در بخش قرائت به روش تحقیق علیرضا بایرامی از استان تهران رتبه اول، محمد بهشتی از استان تهران رتبه دوم و حسین عبدالملکی از استان کردستان و علی نادری از استان آذربایجان‌غربی مشترکاً رتبه سوم را به دست آوردند.

در بخش قرائت به روش ترتیل استادان برادر نیز محمدسعید مسعودی از استان فارس رتبه اول، جواد ملازاده از استان البرز رتبه دوم و رسول سلیمانی از استان آذربایجان‌غربی موفق به کسب رتبه سوم در این دوره از مسابقات شدند.

در بخش حفظ کل قرآن کریم استادان برادر محمود میرزایی از استان قزوین رتبه اول، ولی شجاعی از استان اردبیل رتبه دوم و سیدامیر هاشمی جواهری از استان خراسان‌رضوی رتبه سوم بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت را در مرحله کشوری کسب کردند.

در بخش حفظ ۲۰ جزء قرآن کریم در بخش استادان سید علی مؤمنیان از استان خراسان‌رضوی رتبه اول، محمدرضا مصباحی‌پور از استان همدان رتبه دوم و مهدی جلالیان از استان فارس رتبه سوم را به دست آوردند.

به گزارش آنا، در بخش حفظ ۱۰ جزء قرآن کریم ویژه استادان روح‌الله راسخی از استان فارس رتبه اول، محمدرضا فصیحی‌پور از استان کرمان رتبه دوم و سیدمحمد رضوی گوارشک از استان خراسان‌رضوی موفق به کسب رتبه سوم شدند. در بخش حفظ پنج جزء قرآن کریم در بخش استادان برادر نیز رضا شاهی از استان آذربایجان‌شرقی موفق به کسب رتبه اول این دوره از مسابقات قرآن و عترت شد.

تعداد شرکت‌کنندگان در بخش استادان خواهر در رشته قرائت به روش تحقیق متشکل از ۱۵ نفر، قرائت به روش ترتیل ۲۳ نفر، حفظ پنج جزء قرآن کریم ۱۲ نفر، حفظ ۱۰ جزء قرآن کریم ۹ نفر، حفظ ۲۰ جزء قرآن کریم ۹ نفر و در بخش حفظ کل قرآن کریم نیز پنج نفر بود که در بخش قرائت به روش تحقیق عائده محبی از استان مرکزی رتبه اول، حنانه رضایی تبار از استان همدان رتبه دوم و مریم سهرابی از استان کرمانشگاه موفق به کسب رتبه سوم شدند.

در بخش قرائت به روش ترتیل استادان خواهر مریم سمائی از استان البرز رتبه اول، آرزو اسلامی نعمت آباد از استان تهران رتبه دوم و فاطمه حبیب‌زاده از استان اردبیل رتبه سوم این دوره از مسابقات را به خود اختصاص دادند.

در بخش حفظ ۲۰ جزء قرآن کریم ویژه استادان فاطمه شاه‌حسینی از استان همدان رتبه اول، مینا صلواتی‌بیشه از استان بوشهر رتبه دوم و رعنا رستمی از استان آذربایجان‌شرقی رتبه سوم بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی را به دست آوردند.

در بخش حفظ ۱۰ جزء قرآن کریم در میان استادان زهرا ابوترابی از استان تهران رتبه اول، فاطمه کنعانی پور از استان فارس رتبه دوم و نرگس مطهری از استان اصفهان موفق به کسب رتبه سوم شدند.

در بخش حفظ ۵ جزء قرآن کریم ویژه استادان فاطمه آقایی‌زاده از استان گیلان رتبه اول، لیلا غلامحسینی از استان تهران رتبه دوم و صغری مالچی از استان خوزستان رتبه سوم را به دست آوردند و در بخش حفظ کل استادان خواهر نیز طاهره راسل از استان فارس موفق به کسب رتبه اول شد.

تعداد شرکت‌کنندگان در بخش دانشجویان برادر در بخش قرائت به روش تحقیق متشکل از ۳۳ نفر، قرائت به روش ترتیل ۳۳ نفر، حفظ ۵ جزء قرآن کریم ۱۶ نفر، حفظ ۱۰ جزء قرآن کریم ۱۴ نفر، حفظ ۲۰ جزء قرآن کریم ۱۲ نفر، حفظ کل قرآن کریم ۱۴ نفر، حفظ جزء ۳۰ قرآن چهار نفر و در بخش اذان نیز سه نفر بود که در بخش قرائت به روش تحقیق سیدصادق مسلمی از استان مازندران رتبه اول، محمد محسن جعفرزاده از استان تهران رتبه دوم و محمد پورسینا از استان اصفهان رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.

در بخش قرائت به روش ترتیل دانشجویان برادر نیز محمد طاهریان از نجف‌آباد رتبه اول، حمید خاوری مقدم از استان قم رتبه دوم و محمدرضا عباسیان از استان تهران موفق به کسب رتبه سوم این دوره از مسابقات شدند.

در بخش حفظ کل قرآن کریم دانشجویان برادر علیرضا سامری از استان خوزستان رتبه اول، مجتبی محسنی از استان مازندران رتبه دوم و مسعود داوودی از استان همدان رتبه سوم این بخش را به دست آوردند.
در بخش حفظ ۲۰ جزء قرآن کریم ویژه دانشجویان برادر نیز بهرام شاه‌ویران از استان آذربایجان‌غربی رتبه اول، تقی اصدقی از استان آذربایجان‌شرقی رتبه دوم و علی قرائی خضری از استان کرمان رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.

در بخش حفظ ۱۰ جزء قرآن دانشجویان برادر مصطفی سعیدی از استان مرکزی رتبه اول، علیرضا عیوضی از استان آذربایجان‌غربی رتبه دوم و سیدمحمد حسین حسینی از استان زنجان موفق به کسب رتبه سوم در بیست و سومین دوره مسابقات قرآن عترت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شدند.

در بخش حفظ ۲۰ جزء قرآن کریم ویژه دانشجویان محسن میرزایی از استان خراسان رضوی رتبه اول، محمدرضا حمید از استان خوزستان رتبه دوم و مجتبی فاضل از استان تهران رتبه سوم این دوره از مسابقات را به خود اختصاص دادند.

در بخش حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم دانشجویان برادر نیز سجاد عباسی‌نسب از استان آذربایجان‌شرقی رتبه اول و فرید یوسفی از استان کرمانشاه رتبه دوم را به دست آوردند و در بخش اذان دانشجویان برادر نیز سینا هنری از استان گیلان رتبه اول، حامد اداک از استان اردبیل رتبه دوم و امیرحسین غفوری‌فرد از استان مازندران موفق به کسب رتبه سوم در این بخش شدند.

تعداد شرکت‌کنندگان در بخش دانشجویان خواهر در بخش قرائت به روش تحقیق متشکل از ۲۲ نفر، قرائت به روش ترتیل ۲۵ نفر، حفظ پنج جزء قرآن کریم ۱۹ نفر، حفظ ۱۰ جزء قرآن کریم ۲۰ نفر، حفظ ۲۰ جزء قرآن کریم ۱۲ نفر، حفظ کل قرآن کریم ۱۵ نفر و در بخش حفظ جزء ۳۰ قرآن نیز چهار نفر بود که در بخش قرائت به روش تحقیق عادله شیخی از استان مرکزی رتبه اول، اکرم دژبان از استان سمنان رتبه دوم و راضیه آشکارگر از استان گلستان (دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز)رتبه سوم را به دست آوردند.