چهارشنبه, 23 آبان 1397
رو عنوان : طالب‌تاش:
عنوان : كاركنان حوزه فرهنگی باید روحیه انقلابی و جهادی داشته باشند
 ۱۳۹۷/۰۸/۰۳

رئیس پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: کارکنان حوزه فرهنگی باید روحیه انقلابی و جهادی داشته باشند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرگز، مجید طالب‌تاش در جلسه شورای فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز گفت: کارکنان حوزه فرهنگی به‌معنای حقیقی باید دغدغه فرهنگی و دینداری داشته باشند تا بتوانند مؤثر واقع شوند.

وی افزود: معاونت فرهنگی دانشجویی دو مسئولیت سنگین نسبت به دانشجویان بر دوش دارد؛ یکی آموزش و تعلیم و دیگری تهذیب و تزکیه که در این راستا باید از افراد متخصص و کاربلد استفاده شود.

رئیس پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی کار فرهنگی را تخصصی عنوان کرد و گفت: فعالیت در حوزه فرهنگی دشوار است؛ اما اگر برای رضای خدا و پرورش روح و روان جوانان باشد، بسیار شیرین خواهد شد.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی از شورای فرهنگی اجتماعی دانشگاه‌ها به‌عنوان پرچمدار فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی یاد کرد و افزود: فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه فراگیر و همه‌جانبه است و باید تلاش کنیم به جایی برسیم که توزیع هزینه‌ها بین استاد، کارمند و دانشجو صحیح باشد.

طالب‌تاش داشتن روحیه جهادی را بین کارکنان حوزه فرهنگی لازم دانست و گفت: با توجه به وسعت فعالیت‌های فرهنگی، کار در این حوزه نیازمند داشتن روحیه انقلابی و جهادی است.

رئیس پژهشکده قرآن و عترت با اشاره به سند راهبردی فرهنگی دانشجویی اظهار کرد: معاونت فرهنگی دانشجویی سازمان مرکزی با استفاده از اسناد و منابع فرهنگی مهم کشور، سند راهبردی فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی را طراحی کرده و براساس تفاهم‌نامه‌ با رؤسای واحدهای استانی،  آنها باید با تشکیل کارگروه‌های تخصصی نسبت به اجرای برنامه‌ها اقدام کنند.

وی بر استفاده از ظرفیت دانشجویان ارزشی در فعالیت‌های فرهنگی تأکید کرد و گفت: باید زمینه حضور دانشجویان نخبه و فعال فرهنگی و ارزشی را در برنامه‌های مختلف ایجاد کنیم.

انتهای پیام/۴۰۶۵/خ