پنج‌شنبه, 1 فروردين 1398
رو عنوان : مدیرکل توسعه و مدیریت منایع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز:
عنوان : بهینه‌سازی منابع اولویت اصلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز است
 ۱۳۹۷/۰۸/۰۳

دیرکل توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز، بهینه‌سازی منابع را اولویت اصلی این دانشگاه دانست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرگز، احسان کریمی در جلسه اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز با تأکید بر لزوم توجه به صرفه‌جویی در واحدهای دانشگاهی، مصرف بهینه را در کاهش میزان هزینه‌های جاری مؤثر دانست.

وی افزود: حوزه‌های مختلف دانشگاه باید راهکارهای لازم برای رعایت صرفه‌جویی و توسعه منابع دانشگاه را ارائه و از قسمت‌های مختلف دانشگاه مانند ساختمان‌ها، آزمایشگاه‌ها و تجهیزات موجود به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.

کریمی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های اخیر در زمینه نهادینه‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان در کشور، رسالت بزرگی را به دوش دارد و در راستای تجاری‌سازی ایده‌ها و شکوفایی استعدادهای استادان و دانشجویان نخبه دانشگاهی، گام‌های مؤثری برداشته که از مهم‌ترین اقدامات، جذب درآمدهای غیر شهریه محسوب می‌شود.

انتهای پیام/۴۰۶۵/