چهارشنبه, 28 شهريور 1397
رو عنوان : سرپرست واحد بندرگز:
عنوان : كلید حل آسیب‌های اجتماعی در مدارس و دانشگاه‌ها است
 ۱۳۹۷/۰۲/۲۶

امتیاز :  ۱/۰۰ |  مجموع :  ۱

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز گفت: کلید حل آسیب‌های اجتماعی در مدارس و دانشگاه‌ها است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مجید محمدنژاد با حضور در مدرسه سما بندرگز در جلسه با کارکنان و معلمان سما حضور یافت و با تاکید بر اهمیت تعلیم و تربیت در امر آموزش اظهار کرد: «کلید حل بسیاری از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی در مدارس و دانشگاه‌ها است و توسعه جوامع انسانی از طریق تعلیم و تربیت در مدارس و دانشگاه‌ها میسر خواهد شد.»

محمدنژاد ارتقای کیفیت و پژوهش محوربودن در مدارس سما را خواستار شد و گفت: «استفاده بهینه از تمامی امکانات آموزشی و رفاهی، استفاده از معلمان مجرب و با سابقه، کیفی سازی مجموعه سما، برقراری ارتباط بیشتر مدارس با دانشگاه برای جذب حداکثری دانش آموزان باید به طور جدی پیگیری شود و مدارس با یک برنامه‌ریزی هدفمند دانش آموزان را به سمت کارهای پژوهشی سوق دهند و با ایجاد امکانات و وسایل لازم زمینه ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش را در مدارس مهیا کنند.»

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: «باید شرایطی فراهم شود تا مدارس سما و واحدهای دانشگاهی از پتانسل و ظرفیت‌های یکدیگر بهره‌مند شوند تا هر دو بتوانند از وجود یکدیگر سود ببرند؛ با همدلی و همزبانی می‌توانیم شاهد رشد، شکوفایی علمی، پژوهشی و فرهنگی در مدارس سما باشیم.»

به گزارش آنا، محمدنژاد در پایان به همراه اعضای هیات رئیسه واحد بندرگز از کلاس‌های مدرسه بازدید و با دانش‌آموزان و معلمان گفت‌وگو کرد.