سه‌شنبه, 27 شهريور 1397
عنوان : برگزاری بیش از 23 فعالیت فرهنگی و قرآنی واحد بندرگزدر ماه مبارك رمضان
 ۱۳۹۷/۰۲/۲۶

بیش از 23 فعالیت فرهنگی و قرآنی در ماه مبارک رمضان امسال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز برگزار خواهد شد.
رئیس اداره فرهنگی اجتماعی واحد بندرگز با بیان این مطلب در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا اظهار کرد: «جلسه شورای فرهنگی واحد بندرگز با محوریت برنامه های ماه مبارک رمضان با حضور اعضای شورا برگزار و برنامه های پیشنهادی بسیج، تشکلهای دانشجویی، ستاد اقامه نماز و قرآن وعترت واحد بررسی و به تصویب رسید.»

بابازاده برپایی نماز جماعت ظهر و عصر، بیان احکام شرعی، روخوانی وقرائت روزانه قرآن، برگزاری مسابقات کتابخوانی احکام و نماز ویژه استادان، کارکنان، خانواده و دانشجویان، برگزاری مسابقات اذان و نقاشی ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان، برپایی محافل انس با قرآن، مراسم ارتحال حضرت امام (ره)، برگزاری کارگاه تفسیر سوره نور، برگزاری کارگاه آموزشی نماز ویژه کارکنان و برگزاری مراسم شهادت حضرت علی(ع) را از جمله برنامه های فرهنگی ماه مبارک رمضان واحد بندرگز عنوان کرد.